A Touch of Chi mini set

-

incl. btw

Aan winkelmandje toevoegen

A Touch of Chi is een unieke, neutrale huidverzorgingslijn. De lijn is zeer breed inzetbaar en geschikt voor alle huidtypes en huidklachten, zelfs voor de meest gevoelige huid! DE CEC mini set set is ideaal om kennis te maken met de producten van Chi Essential Cosmetics! 

Ook leuk als cadeau én fijn voor op reis. 

Productdetails

Created with Sketch.

Inhoud:

  • 15 ml Cleansing oil
  • 15 ml Skin oil
  • 15 ml Lotion. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Breng de cleansing oil aan op de huid en masseer deze zacht in. Verwijder de olie met een warm, vochtig kompres of washandje. Oogmake-up verwijderen door een paar druppels cleansing oil op een vochtig watje te doen en losjes de ogen te reinigen. Eventueel na reinigen met lotion voor een heerlijke verfrissing.

 Na het reinigen breng je als dag- en nachtverzorging 4 druppels Skinoil aan op het gezicht. Meng de Skin oil met 8 druppels Lotion, afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft. De volgorde van aanbrengen maakt voor de Skin oil en Lotion niet uit: door ze samen te gebruiken werkt de olie sneller in en laat het de huid stralen! De Skin oil is ook geschikt om het lichaam of gezicht mee te masseren.
 Deze combinatie is uniek door zijn vochtregulering en heeft een positieve invloed op de stofwisseling van de huid, waardoor de natuurlijke balans herstelt en de huid zeer fris aanvoelt!